May - Pelsjagers van de rios pecos

Schrijver:
Titel: Pelsjagers van de rios pecos
ISBN: 9789023004301
Uitgever: Becht
Bijzonderheden: Gebonden, zgan Old Shatterhand wordt ingehuurd om een bankierszoon en diens arts/oplichter op te sporen. Zijn pad wordt doorkruist door Old Death, Winnetou en Old Firehand, leider van de pelsjagers. Ondanks de ondergeschikte rol van zwarten en kleurl
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Old Shatterhand wordt ingehuurd om een bankierszoon en diens arts/oplichter op te sporen. Zijn pad wordt doorkruist door Old Death, Winnetou en Old Firehand, leider van de pelsjagers. Ondanks de ondergeschikte rol van zwarten en kleurlingen (uitzondering Winnetou) en de superioriteit van het blanke ras blijken deze verhalen volgens het bekende stramien aan populariteit nauwelijks in te boeten. Met deze fraai gebonden (her)uitgave komen de liefhebbers weer aan hun trekken (272 pag.). Het boek is ingedeeld in 21 hoofdstukken en heeft 4 zwart/wit tekeningen. De oorspronkelijk Duitse versie dateert van rond de eeuwwisseling.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

May - Pelsjagers van de rios pecos

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.