Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Klein, E. - Echte vrouwen koken anders

Schrijver:
Titel: Echte vrouwen koken anders
ISBN: 9789058471604
Taal: Nederlands
Uitgever: Byblos b.v., Uitgeverij
Bijzonderheden: 2004 ppb 174pp, goed 9789058471604 039 Aya Zikken wordt midden in de Negev woestijn uitgenodigd door een bedoeïenensjeik, om een bijzondere versnapering te proeven, die uitsluitend voor bijzondere gasten op tafel gezet wordt.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Aya Zikken wordt midden in de Negev woestijn uitgenodigd door een bedoeïenensjeik, om een bijzondere versnapering te proeven, die uitsluitend voor bijzondere gasten op tafel gezet wordt. Eén ding weet ze zeker, dat ze dit gerecht nog tot op hoge leeftijd zal herinneren. Christine Leunens, bezeten van vlees en het vleesgeworden woord kan koken, eten, seks en dood niet meer goed onderscheiden, wat een macabere geschiedenis oplevert.
De omgang met voedsel is ook een bron van sociale, culturele en religieuze identiteit. Zwaar op de schaal staan is een teken vam metafysische volheid, want substantie is Leven en gebrek aan substantie is de Dood. Als men in de zomer naar een hotel ging werd de kwaliteit ervan gemeten in het aantal ponden dat men er aankwam. Van iemand die dik van zo'n verblijf terugkwam werd gezegd: 'She fixed herself'.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klein, E. - Echte vrouwen koken anders