Allende, Isabel - Fortuna's dochter roman

Schrijver:
Titel: Fortuna's dochter roman
ISBN: 9789028418387
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek - paperb.
Bijzonderheden: 1999, zevende druk 441pp met bijgevgd. krantenknipsel, i.g.st.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Eliza Sommers vertrekt in 1849 uit Chili naar het noorden om haar geliefde te zoeken. Aangestoken door de goudkoorts is hij naar Californië gegaan om er zijn geluk te beproeven. In het onbekende land met de goudvlaktes, dat voornamelijk wordt bevolkt door eenzame mannen en prostituees, ontmoet Eliza een Chinese arts. Hij leert haar de mysteriën van het menselijk lot kennen en begeleidt haar bij haar zoektocht. Dankzij hem weet Eliza kracht te putten uit haar gevoelens van liefde en vriendschap. Vastberaden zoekt ze haar weg door een wereld die wordt getekend door hebzucht. 'Fortuna's dochter is niet alleen een romantische liefdesgeschiedenis, maar geeft ook een mooi beeld van de Amerikaanse migrantengeschiedenis.' - De Telegraaf 'Virtuoos beschreven levenslessen.' - Algemeen Dagblad 'Een feest voor de trouwe liefhebbers van Allende's werk.' - NRC Handelsblad
Recensie(s)
Eliza wordt in 1932 in Valparaiso opgenomen door de eigenaar van een Britse handelsmaatschappij en zijn zus Rose. Rose geeft haar warmte en een uitstekende Engelse opvoeding en Mama Fresia, de kokkin, instrueert haar liefdevol in autochtoon-Chileense zaken. Ze wordt verliefd op een jongen uit een arm milieu. Als hij in Californie goud gaat zoeken om zo met haar te kunnen trouwen, reist ze hem na. Na veel avonturen vindt ze de echte liefde. Met deze roman keert de Chileense, in San Francisco wonende, schrijfster (1942) terug naar het romantische en avontuurlijke genre van 'Het oneindige plan' dat ze met 'Paula' en 'Afrodite' had verlaten. Kenmerkend zijn weer actie, een bonte verscheidenheid van schilderachtige personages en sterke vrouwenkarakters. Naast de meeslepende verteltrant maakt de levendig uitgewerkte historische achtergrond (overzeese handel vanuit Valparaiso, de goudkoorts in Californie en de gevolgen daarvan) deze roman bijzonder aantrekkelijk.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

particulier
Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 3.27
100-2.000 gr. € 4.00 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 6.25
DPD € 6.50
Postnl: € 7.70
Ophalen bij DHL-depôt € 4.15
DPD depôt € 5.50
Naar België pakket € 9.30 (postNL)
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.95

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Allende, Isabel - Fortuna's dochter roman

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.