boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Vyver, M. van der - De sprookjesschrijfster en de poppenspeler

Schrijver:
Titel: De sprookjesschrijfster en de poppenspeler
ISBN: 9789058312372
Taal: Nederlands
Uitgever: Sirene, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2003, Paperback, 384 pag zgan 9789058312372 044 Zuid-Afrikaanse schrijfster Griet is op haar veertigste nog net zo warmbloedig en ongeneeslijk romantisch als vroeger. Tijdens een verblijf in de Verenigde Staten ontmoet ze de man van haar le
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zuid-Afrikaanse schrijfster Griet is op haar veertigste nog net zo warmbloedig en ongeneeslijk romantisch als vroeger. Tijdens een verblijf in de Verenigde Staten ontmoet ze de man van haar leven: de charmante Italiaan Luca, die met marionetten verhalen en mythen vertelt. Maar net zoals in de mythologie zijn er ook hier 'doemvogels' die Griets geluk bedreigen: Luca's vrouw, die samen met hun dochtertje is omgekomen bij een brand, spookt nog door zijn hoofd, en zijn andere dochtertje, de negenjarige Sophia, verzet zich op bijna duivelse wijze tegen zijn verhouding met Griet.
Terwijl Griet - zich pijnlijk bewust van de broosheid van hun geluk - met haar geliefde door Zuid-Afrika reist, leert de lezer een vrouw kennen die worstelt met familiebanden, de schaduwen uit haar verleden en de conflicten tussen twee verschillende culturen.
De sprookjesschrijfster en de poppenspeler is een meeslepend hedendaags liefdesverhaal - niet over de aloude vraag: `Houdt hij van me?', maar over de diepere vraag: `Hoe kunnen we deze liefde laten voortduren?
`Een liefdesverhaal en een familiesaga en nog veel meer, over sprookjes en (Griekse) mythologie (...) Van der Vyver verweeft het verhaal van Griet en Luca op prachtige wijze met deze oude verhalen (...) een heerlijke roman' Mail & Guardian
`De losse stijl en de humor maken dit tot zo'n opwindend boek' Weekly Mail
De Zuid-Afrikaanse Marita van der Vyver woont met haar Franse echtgenoot en vier kinderen in Frankrijk. Haar debuutroman Griet skryf 'n sprokie werd een internationale bestseller en werd bekroond met de belangrijkste literaire prijs van Zuid-Afrika. De sprookjesschrijfster en de poppenspeler is haar vierde roman.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vyver, M. van der - De sprookjesschrijfster en de poppenspeler