boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Schaedtler, K. - China

Schrijver:
Titel: China
ISBN: 9789025720834
Uitgever: Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Bijzonderheden: 1987, Ppb 301pp, zgan 9789025720834 046 Naast vele foto's , waarvan enkele in kleur, bevat de gids kleine plattegronden van de besproken steden. Ieder hoofdstuk wordt besloten met praktische informatie. Achterin algemene reisgegevens en een register.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur, die als reisleidster verschillende delen van China bezocht, heeft ernaar gestreefd een gids samen te stellen, waarin zowel aan allerlei praktische problemen als aan de cultuurhistorische aspecten van het reizen door China de nodige aandacht wordt besteed. Het eerste hoofdstuk geeft een korte oriëntatie over economie, samenleving en taal. Daarna wordt dieper ingegaan op geschiedenis, religie, filosofie, theater, muziek en handwerk. Vervolgens worden karakter, ligging, klimaat en bezienswaardigheden behandeld van ondermeer Hong Kong, Guilin, Yunnan, Tibet, Hangzhou, Shanghai, Suzhou, Wuxi, Xi'an, de Zijderoute, Trans-siberië Express en Buiten-Mongolië, Binnen-Mongolië, en Beijing (Peking). Naast vele foto's , waarvan enkele in kleur, bevat de gids kleine plattegronden van de besproken steden. Ieder hoofdstuk wordt besloten met praktische informatie. Achterin algemene reisgegevens en een register. Deze druk is geheel bijgewerkt.
(Biblion recensie, Redactie..)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schaedtler, K. - China