Bouckaert, Luk Zsolnai, Laszlo - Spirituality as a Public Goo

Schrijver:
Titel: Spirituality as a Public Good
ISBN: 9789044121568
Uitgever: Garant 2007 9789044121568
Bijzonderheden: paperback 111pp. zeer goede staat, lichte potloodstreepjes en aant. in eerste gedeelte
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is het eerste cahier van SPES ('Spirituality in Economics and Society'), een organisatie die ontstond binnen het Centrum voor Economie en Ethica aan de Katholieke Universiteit Leuven. Het boek bevat een selectie van acht Engelstalige essays die teruggaan op colloquia van het European SPES Forum in 2004 en 2005. Rode draad is de zoektocht naar een spiritueel gefundeerde ethiek voor de bedrijfswereld. Een eerste deel behandelt de noodzaak en de moeilijkheden om spiritualiteit bij de uitwerking van de economie en het bedrijfsleven te betrekken. Aan bod komen artikelen over onder meer het belang van spiritualiteit voor de ethiek (Lazlo Zsolnai) en over de idee van een economie die gerealiseerd wordt door een gemeenschap (Lorna Gold). De essays in het tweede deel vormen een pleidooi voor een humaniserende 'nieuwe' globalisatie, met onder meer aandacht voor de wereldreligie en -politiek (David Peat) en voor een wereldwijde spiritualiteit (Diana Schumacher). Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal eindnoten en een bibliografie. Een erg consistente en interessante bundel.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bouckaert, Luk   Zsolnai, Laszlo - Spirituality as a Public Good

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.