Hage , Mike . [ isbn 9789045300146 ] 4717 - Alles over Rugpijn

Schrijver:
Titel: Alles over Rugpijn . ( Een zelf-hulpboek voor dagelijkse verlichting van nek- en rugpijn . ) Eén miljoen van alle Nederlanders lijdt aan een of andere vorm van rugpijn. Een derde deel van hen heeft chronische klachten. -
ISBN: 9789045300146
Uitgever: BZZToH , s,Gravenhage .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 4717 - 1e dr 2005 - 227 p. - 480 gr
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- In Alles over rugpijn laat fysiotherapeut Mike Hage u zien hoe u zelf uw nek- of rugpijn de baas kunt worden door aan uw houding te werken. Met oefeningen kunt u zelf uw pijn verlichten, wegnemen of voorkomen! Alles over rugpijn is bovendien een onmisbare hulp voor iedereen die weleens een pijntje voelt maar niet meteen een arts of therapeut wil raadplegen.
Alles over rugpijn bevat heldere, uitgebreide aanwijzingen voor:
het bereiken van snelle pijnverlichting;
het genezen en voorkomen van pijn tijdens al uw dagelijkse activiteiten;
het doen van allerlei oefeningen, van eenvoudige strekoefeningen tot krachtige bewegingen.
Alles over rugpijn is zeer gebruikers-vriendelijk door:
honderden handige illustraties;
duidelijke en gemakkelijk te volgen aanwijzingen;
verwijzingen die u helpen bij het zoeken van behandelmethoden voor specifieke problemen.
De gerenommeerde fysiotherapeut Mike Hage ontwikkelde samen met het Rehabilitation Institute of Chicago de Amerikaanse editie van Alles over rugpijn om de pati en van het RIC een wapen tegen hun pijn in handen te geven. De Nederlandse Vereniging van Rugpati en 'de Wervelkolom' verleende haar medewerking aan de Nederlandse editie. Kijk voor meer informatie op de website van de NVVR 'de Wervelkolom', www.ruginfo.nl, of bel de infolijn: 0900-7844636.


De Amerikaanse fysiotherapeut Mike Hage schreef een praktische zelfhulpgids voor mensen met rug- of nekpijn. De nadruk in het boek ligt op het verbeteren van lichaamshouding en lichaamsbeweging tijdens alledaagse activiteiten. Mike Hage beschrijft bovendien allerlei oefeningen, varierend van strekoefeningen ter verlichting van pijn en oefeningen voor spierversterking tot oefeningen ter verbetering van de conditie. Het geheel is in begrijpelijke taal geschreven en wordt nog verduidelijkt door de vele eenvoudige zwart-witillustraties. Met summiere achtergrondinformatie over het zenuwstelsel, skelet en spieren en een verklarende woordenlijst.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hage , Mike . [ isbn 9789045300146 ]  4717 - Alles over Rugpijn . ( Een zelf-hulpboek voor dagelijkse verlichting van nek- en rugpijn . ) Eén miljoen van alle Nederlanders lijdt aan een of andere vorm van rugpijn. Een derde deel van hen heeft chronische klachten.   - Hage , Mike . [ isbn 9789045300146 ]  4717 - Alles over Rugpijn . ( Een zelf-hulpboek voor dagelijkse verlichting van nek- en rugpijn . ) Eén miljoen van alle Nederlanders lijdt aan een of andere vorm van rugpijn. Een derde deel van hen heeft chronische klachten.   -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.