boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

brunt, e - Een man om nooit te vergeten

Schrijver:
Titel: Een man om nooit te vergeten
ISBN: 9789041705112
Taal: Nederlands
Uitgever: maarten muntinga
Bijzonderheden: 2004, Paperback 9789041705112 026 Elke vrouw heeft wel een man in haar leven die ze nooit zal vergeten. Misschien was hij haar eerste grote liefde, of juist haar eerste teleurstelling, of allebei, maar in ieder geval moet ze nog vaak
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Elke vrouw heeft wel een man in haar leven die ze nooit zal vergeten. Misschien was hij haar eerste grote liefde, of juist haar eerste teleurstelling, of allebei, maar in ieder geval moet ze nog vaak aan hem denken. Met gemengde gevoelens.Emma Brunt vroeg aan een aantal bekende Nederlandse vrouwen wie die man in hun leven was, en waarom hij zo memorabel bleek te zijn. Uit hun verhalen, die soms weemoedig klinken maar nog vaker hilarisch, word je iets wijzer over liefde en passie, maar ook over ontrouw en bedrog.Wat deed Marjo van Soest bijvoorbeeld met Adamo aan de Rivièra? Waarom koos Miep Diekman voor een geheim rendez-vous in een huis waarin iemand op sterven lag? En waar bleef het ondergoed van Helga Ruebsamen?Op een onnadrukkelijke manier maken deze verhalen ook iets duidelijk over degene die ze vertelt, en hoe verschillen in tijd en plaats persoonlijke ervaringen kunnen kleuren. Hoe bevrijdend was de seksuele revolutie in de jaren zestig om maar iets te noemen, als je leest dat Yvonne Kroonenberg door een goede vriend kon worden verkracht terwijl ze te beleefd was om daartegen te protesteren? En Lulu Wang had nog minder te kiezen als meisje, want in het China van haar jeugd waren de ouders almachtig. Herkenbaar of juist verrassend, maar zonder uitzondering leerzaam en vermakelijk, dat zijn de kwalificaties die ervoor zorgen dat de lezer deze verhalen niet snel zal vergeten.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

brunt, e - Een man om nooit te vergeten