brunt, e - Een man om nooit te vergeten

Schrijver:
Titel: Een man om nooit te vergeten
ISBN: 9789041705112
Taal: Nederlands
Uitgever: maarten muntinga
Bijzonderheden: 2004, Paperback / softback, goed 61 9789041705112 Elke vrouw heeft wel een man in haar leven die ze nooit zal vergeten. Misschien was hij haar eerste grote liefde, of juist haar eerste teleurstelling, of allebei, maar in ieder geval moet ze nog vaak
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Elke vrouw heeft wel een man in haar leven die ze nooit zal vergeten. Misschien was hij haar eerste grote liefde, of juist haar eerste teleurstelling, of allebei, maar in ieder geval moet ze nog vaak aan hem denken. Met gemengde gevoelens.Emma Brunt vroeg aan een aantal bekende Nederlandse vrouwen wie die man in hun leven was, en waarom hij zo memorabel bleek te zijn. Uit hun verhalen, die soms weemoedig klinken maar nog vaker hilarisch, word je iets wijzer over liefde en passie, maar ook over ontrouw en bedrog.Wat deed Marjo van Soest bijvoorbeeld met Adamo aan de Rivièra? Waarom koos Miep Diekman voor een geheim rendez-vous in een huis waarin iemand op sterven lag? En waar bleef het ondergoed van Helga Ruebsamen?Op een onnadrukkelijke manier maken deze verhalen ook iets duidelijk over degene die ze vertelt, en hoe verschillen in tijd en plaats persoonlijke ervaringen kunnen kleuren. Hoe bevrijdend was de seksuele revolutie in de jaren zestig om maar iets te noemen, als je leest dat Yvonne Kroonenberg door een goede vriend kon worden verkracht terwijl ze te beleefd was om daartegen te protesteren? En Lulu Wang had nog minder te kiezen als meisje, want in het China van haar jeugd waren de ouders almachtig. Herkenbaar of juist verrassend, maar zonder uitzondering leerzaam en vermakelijk, dat zijn de kwalificaties die ervoor zorgen dat de lezer deze verhalen niet snel zal vergeten.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

brunt, e - Een man om nooit te vergeten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.