Rutgers van der Loeff, B. e.a. - Visioenen Ondernemers over h

Schrijver:
Titel: Visioenen Ondernemers over hun missie
ISBN: 9789021139227
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Meinema, Zoetermeer 2002 9021139227 9789021139227
Bijzonderheden: paperback 71pp. in zeer goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit kleine boekje vertellen vijf ondernemers/topmanagers over hun visie op hun kerntaak of missie, op besturen en organiseren, op strategische keuzen en macht. Kunnen zij hun persoonlijke idealen combineren met de strenge eisen van markt en rendement? Door welke drijfveren worden zij aangestuurd? Hoe werkt de combinatie zakendoen en spiritualiteit? Er zijn twee inleidende reflecties. De een bevat een moderne versie van het bijbelverhaal over Abraham die zijn zoon Isaak moet offeren. In de andere wordt voorgehouden dat visioenen niet voorbehouden zijn aan zeer vrome mensen: ze kunnen de meesten van ons van tijd tot tijd overkomen. Het boekje verscheen in een serie van het bezinningscentrum Stichting NCW (Nederlands Christelijk Werkgeversverbond) waarin ondernemers aan het woord komen over ethische dilemma's, visioenen, integriteit en authenticiteit. De 'verhalen' verschaffen inzicht in levensbeschouwelijke achtergronden en geven te denken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rutgers van der Loeff, B.   e.a. - Visioenen Ondernemers over hun missie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.