Rutgers van der Loeff, B. e.a. - Compassie Ondernemers over med

Schrijver:
Titel: Compassie Ondernemers over mededogen
ISBN: 9789021140483
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Meinema, Zoetermeer 2004 9789021140483
Bijzonderheden: paperback 92pp. in zeer goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek bevat de ervaringen die zeven ondernemers, waaronder Elco Brinkman, met compassie hebben: het belang ervan, de bezwaren, de effecten. De openhartige teksten laten zien wat deze ondernemers beweegt en hoe ze in hun werk en leven omgaan met compassie. Als intro twee uiteenlopende beschouwingen over barmhartigheid als leidmotief en over de vraag: compassie en economie, water en vuur? Dit is het vijfde deel in een serie van het Nederlands Christelijk Werkgeversverbond (NCW) dat de lezer laat zien dat het bij ondernemen om meer gaat dan alleen geld verdienen. Met zwartwitfoto's van de geinterviewden.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rutgers van der Loeff, B. e.a. - Compassie Ondernemers over mededogen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.