Whelan - Wordt het een zoon of een dochter

Schrijver:
Titel: Wordt het een zoon of een dochter
ISBN: 9789026946004
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 1986, Paperback / softback, 223pp redelijk 084 9789026946004 Dit boek beschrijft een aantal procedures voor het beïnvloeden van het geslacht van het kind. Ze hebben te maken met het tijdstip van de coitus tijdens de menstruatiecyclus.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek beschrijft eenaantal procedures voor het beinvloeden van het geslacht van het kind. Ze hebben te maken met het tijdstip van de coitus tijdens de menstruatiecyclus. Bevruchting in een vroeg stadium van de cyclus zou de kans op een mannelijke nakomeling op 68% brengen. De auteur heeft de gegevens uit een groot aantal studies over de geslachtsratio bij elkaar gebracht en wijst erop dat er geen enkel verschil van opvatting bestaat omtrent het feit dat er meer jongens geboren worden wanneer de bevruchting plaatsvindt vlakbij het tijdstip van de ovulatie. Het boek biedt vrij genuanceerde informatie over de menstruatiecyclus, het bepalen van het tijdstip van de ovulatie en dus van de coitus. In het voorwoord staat dat mensen die problemen hebben met de technische aspecten bij hun huisarts terecht kunnen. Voor geinteresseerden een leuk boek.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18 .00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Whelan - Wordt het een zoon of een dochter

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.