Zelm, A. van - Voorbij de klaprozen

Schrijver:
Titel: Voorbij de klaprozen
ISBN: 9789062554515
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: zj Paperback / softback, 32pp redelijk 025 9789062554515 'Uit het kruidenkastje van moeder natuur aangevuld met gedichtjes, legenden en volkstradities' is de ondertitel
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Uit het kruidenkastje van moeder natuur aangevuld met gedichtjes, legenden en volkstradities' is de ondertitel van de nieuwste co-produktie van Ada van Zelm en Maarten Rood. Van Zelm maakte aquarellen van 14 wilde planten. Maarten Rood zorgde voor de tekst: bij iedere plant een gedichtje en een bonte verzameling weetjes, bijvoorbeeld over de toepassing van het kruid als voedsel of als geneesmiddel. Bij de aquarellen worden enkele volksnamen vermeld, verder worden de bloeiperiode en de hoogte van de plant aangegeven. Het boekje dient zich aan als cadeauboekje.
(Biblion recensie, C. de Heer.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zelm, A. van - Voorbij de klaprozen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.