boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 31-03-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 31-03-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Wees het addertje onder het gras / jaaroverzicht 2005

Schrijver:
Titel: Wees het addertje onder het gras / jaaroverzicht 2005
ISBN: 9789046111420
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 2005, Paperback / softback, 192pp goede staat 9789046111420 121
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Loesje wil het leven op de wereld beter en mooier maken. Voor haar is dat geen luchtkasteel of een activiteit die je het beste over kunt laten aan de bazen, deskundigen en/of begeleiders. Iedereen heeft invloed. Maar hoe krijg je dat? Posters maken is Loesjes antwoord. Anderen maken een krant, richten een verliesgevend tv-station op of starten een vakbond. Loesje kiest voor het affiche als medium. Eenvoudig, direct, op straat en onder de mensen. Het recht op de vrijheid van meningsuiting is er niet voor niks.

Loesje is opgericht in 1983. Zij is begonnen met zes mensen die uit verschillende actiebewegingen kwamen en die een andere manier zochten om hun betrokkenheid bij de wereld te ventileren. De eerste jaren was Loesje alleen plaatselijk actief, maar vanaf 1986 werd Loesje landelijk bekend. Internationaal is Loesje vanaf 1989 actief.

Als Loesje om zich heen kijkt, voelt ze zich vaak betrokken bij wat er in de wereld gebeurt. Ze windt zich op over zich voortslepende conflicten of overheersende landen, ze raakt vertederd door twee mensen die zielsveel van elkaar houden of ze leeft mee met een gebied in de wereld dat het minder makkelijk heeft dan wij hier.
Al die gevoelens bij Loesje over de wereld zoeken een uitlaatklep. En wat ligt er bij haar meer voor de hand dan posters maken? Alle posters die ze een jaar lang over de meest uiteenlopende onderwerpen heeft gemaakt, zijn nu gebundeld in dit boekje. Goed voor momenten van herkenning, leuk om te weten wat het nieuws ook al weer was en verfrissend om Loesjes ideeën daarover te lezen.
Naast posters ook nieuws over plaktochten, ingestuurde brieven en gedichten, actieverslagen en zo meer. Lees wat Loesje en haar vrienden het afgelopen jaar allemaal hebben gedaan. En mocht je er erg enthousiast van worden, kijk dan op onze website: www.loesje.nl
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Wees het addertje onder het gras / jaaroverzicht 2005