fayfield, f - Vuurdood

Schrijver:
Titel: Vuurdood
ISBN: 9789029516013
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1995, Paperback / softback, Vuurdood is het derde deel van de romantrilogie van Peter Geelen (1960, Mol). Het eerste deel, De Paarse Ruiter, verscheen in 2006. Het tweede deel, Het Gif van Vienne, in 2007. De trilogie toont hoe gepassioneerd de auteu
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vuurdood is het derde deel van de romantrilogie van Peter Geelen (1960, Mol). Het eerste deel, De Paarse Ruiter, verscheen in 2006. Het tweede deel, Het Gif van Vienne, in 2007. De trilogie toont hoe gepassioneerd de auteur is door de Middeleeuwen, meer bepaald door de rol die de tempelridders in de oosterse en westerse geschiedenis vervulden.

Tijdens het concilie van Vienne wordt de order van tempeliers door de paus officieel opgeheven. Voor de ridder-monniken stort de wereld in elkaar. Mathis, die op de terugweg van Vienne de oude tempelridder William van Sint-Arnand opzoekt, besluit m zijn hart te volgen en open te staan voor wat op hem af zal komen. Als hij later in de opbloeiende handelsstad Damshonte een oude bekende tegen het lijf loopt, verandert dit hun hele leven. Ze worden naar Schotland gezonden om er een geheimzinnige onbekende op te zoeken. Dat deze reis verstrekkende gevolgen zal hebben, beseffen ze niet als ze in het havenstadje inschepen...

De boeiende ontknoping van een prachtige trilogie!
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

fayfield, f - Vuurdood

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.