boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

fyfield, f - Vuurdood

Schrijver:
Titel: Vuurdood
ISBN: 9789029516013
Uitgever: Arbeiderspers
Bijzonderheden: 1995, Paperback / softback, 259pp goede staat 9789029516013 049 Vuurdood is het derde deel van de romantrilogie van Peter Geelen (1960, Mol).
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vuurdood is het derde deel van de romantrilogie van Peter Geelen (1960, Mol). Het eerste deel, De Paarse Ruiter, verscheen in 2006. Het tweede deel, Het Gif van Vienne, in 2007. De trilogie toont hoe gepassioneerd de auteur is door de Middeleeuwen, meer bepaald door de rol die de tempelridders in de oosterse en westerse geschiedenis vervulden.

Tijdens het concilie van Vienne wordt de order van tempeliers door de paus officieel opgeheven. Voor de ridder-monniken stort de wereld in elkaar. Mathis, die op de terugweg van Vienne de oude tempelridder William van Sint-Arnand opzoekt, besluit m zijn hart te volgen en open te staan voor wat op hem af zal komen. Als hij later in de opbloeiende handelsstad Damshonte een oude bekende tegen het lijf loopt, verandert dit hun hele leven. Ze worden naar Schotland gezonden om er een geheimzinnige onbekende op te zoeken. Dat deze reis verstrekkende gevolgen zal hebben, beseffen ze niet als ze in het havenstadje inschepen...

De boeiende ontknoping van een prachtige trilogie!
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

fyfield, f - Vuurdood