Tamaro Susanna - Lieve Mathilda Ik kan niet wachten tot de me

Schrijver:
Titel: Lieve Mathilda Ik kan niet wachten tot de mens weer opstaat
ISBN: 9789028418929
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam Wereldbibliotheek 2000 9789028418929
Bijzonderheden: paperback met flappen 168pp. goede staat
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Suzanna Tamaro (geboren 1957 in Triëst) is een achternicht van de grote Italiaanse schrijver Italo Svevo. Zij maakte televisiedocumentaires en publiceerde romans en verhalen. Haar bekendste boek is de roman 'De Stem van je Hart'*. Het boek 'Cara Mathilda', waarvan we nu de Nederlandse vertaling hebben, verscheen in 1997. Het is een bundeling van stukjes die eerder verschenen in het katholieke weekblad 'Famiglia Cristiana'. De stukjes hebben de vorm van brieven aan een denkbeeldige vriendin. Ze bevatten overpeinzingen over allerlei onderwerpen, zoals vriendschap, de natuur, boeken, liefde, enz. Het zijn rustige, verstandige stukjes, maar ze doen wat braaf aan en zijn zelden spits of verrassend. Ook zijn ze zelden typisch voor Italiaanse toestanden of situaties. Het Nederlands is uitstekend. Vrij kleine druk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tamaro  Susanna - Lieve Mathilda  Ik kan niet wachten tot de mens weer opstaat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.