Jager, P. de - Blijven lachen en doorgaan

Schrijver:
Titel: Blijven lachen en doorgaan
ISBN: 9789043908214
Uitgever: Tirion Algemeen
Bijzonderheden: zj, 96pp, Dit spraakmakende boek vertelt over het onstuimige leven van Penney de Jager: een leven van ballet, tv en glitter, maar ook van verlies, verlatenheid en opkrabbelen uit de diepte. Penney heeft veel moeten doorstaan. Ze heeft haar 'verboden'
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit spraakmakende boek vertelt over het onstuimige leven van Penney de Jager: een leven van ballet, tv en glitter, maar ook van verlies, verlatenheid en opkrabbelen uit de diepte. Penney heeft veel moeten doorstaan. Ze heeft haar 'verboden' zoon in Amerika ter adoptie moeten afstaan, ze heeft een eigen balletschool opgericht die de grootste van Nederland was maar vervolgens toch failliet is gegaan en ze heeft heel wat mislukte relaties en een scheiding achter de rug. Ondanks alles heeft ze doorgezet. Het gaat haar nu voor de wind. Haar zoon David heeft haar gevonden en ze hebben samen een toekomst voor zich liggen. Penney en David vertellen allebei in eigen woorden over hun gemis en hoe zij hun hereniging en samenzijn hebben ervaren. Een emotioneel verhaal van een ambitieuze vrouw.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jager, P. de - Blijven lachen en doorgaan

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.