Heimann, D. - Weg met vet / druk 1

Schrijver:
Titel: Weg met vet / druk 1
ISBN: 9789021588322
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2007, 106pp, Gebonden zgan 43 9789021588322 Lees dit opmerkelijke boek. Wij laten u zien, hoe u zonder hongergevoel gezond kunt afslanken. Wij bieden u een wetenschappelijk bewezen, veilige strategie die dagelijks uitvoerbaar is.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Waarom zou je lijnen? De kilo's komen er zo weer bij.

Dit boek belooft u resultaat zonder knorrende maag. Het klinkt te mooi om waar te zijn: u kunt afslanken. De auteurs hebben het zelf met succes uitgeprobeerd, zonder geneesmiddelen, met slechts een paar kleine verandering in hun dagelijks leven. Ja, de auteurs zijn drie ex-dikkérds. Hongeren was er niet bij!

Voedingspsycholoog prof. dr. V. Pudel en gedragspsycholoog prof. dr. J. Morgrof hebben op basis van jarenlang onderzoek een voedingsprogramma samengesteld dat met een vetorm eetgedrag overeenkomt. De arts en succesvol auteur Dierk Heimunn heeft dit programma zo samengesteld dat het voor iedereen te begrijpen, te volgen en direct uitvoerbaar is. Het medicijn Xenical zorgt dat 30*/o van alle voedingsvetten niet in het lichaam worden opgenomen en dus ook niet in lichaamsvet worden omgezet. Heimunn laat zien hoe het medicijn en eten samenhangen, hoe u snel en op een aangename manier zonder bijwerkingen overtollige kilos kunt kwijtraken.

Lees dit opmerkelijke boek. Wij laten u zien, hoe u zonder hongergevoel gezond kunt afslanken. Wij bieden u een wetenschappelijk bewezen, veilige strategie die dagelijks uitvoerbaar is.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heimann, D. - Weg met vet / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.