boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Frijda, M. - Schrikdieren

Schrijver:
Titel: Schrikdieren
ISBN: 9789053336878
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 2005, 208pp, Paperback / softback goed 9789053336878 056 In de verrassende, altijd onvoorspelbare wereld van Michael Frijda dolen mensen rond die de schrik van hun geboorte nooit te boven zijn gekomen. Zij verlangen ernaar weerstand te bieden aan di
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Ik keek uit naar die vrouw. Zolang ik zocht, bleef ze spoorloos. Zo gauw ik haar vergat, doemde ze op, warm en schitterend als altijd, zoals het goud van een begraven schat ook na jaren onder de aarde zijn glans niet verliest.'

In de verrassende, altijd onvoorspelbare wereld van Michael Frijda dolen mensen rond die de schrik van hun geboorte nooit te boven zijn gekomen. Zij verlangen ernaar weerstand te bieden aan die verbijstering en verwarring, en te ontsnappen aan de beperkingen van het dagelijks leven. Narcisme en angst, botheid en liefde zijn hierbij de bouwstenen.

De plotselinge schoonheid van een tekening, een woord, een bloem of een vrouw houdt Frijda's hele en halve kunstenaars op de been. Ze leiden een dubbel bestaan: een havenwerker wil eigenlijk dichter zijn, een kantoorklerk bloemenkweker, een klusjesman jager, een beeldhouwer taalwonder. Maar in hun wanhopige pogingen de ruimte van het volledige leven te betreden, blijven ze telkens weer steken in de bedrieglijke veiligheid van hun verbeelding, wat even fijnzinnige als tragikomische scènes oplevert.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Frijda, M. - Schrikdieren