Firenze / geactualiseerde uitgave

Schrijver:
Titel: Firenze / geactualiseerde uitgave
ISBN: 9789024353934
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 1994, ppb., 120pp zgan 052 Florence, de "bloeiende", de wieg van de Italiaanse Renaissance en de stad van de Medici is al bijna 200 jaar lang het Europese Mekka van de kunstliefhebbers. Naar Florence kun je het best reizen in de wintermaanden,
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Florence, de "bloeiende", de wieg van de Italiaanse Renaissance en de stad van de Medici is al bijna 200 jaar lang het Europese Mekka van de kunstliefhebbers. Naar Florence kun je het best reizen in de wintermaanden, tussen november en februari. Want van de lente tot de herfst is het niet eenvoudig te gast te zijn in een stad die dagelijks zowat 40 000 bezoekers te verwerken krijgt. De rijen voor de bushalten bij de Arno zijn eindeloos. De bussen spuwen dag na dag massa's mensen uit bij kerken, musea en pleinen. Als door een onzichtbare hand geleid lopen ze achter bonte regenschermen of vlaggetjes aan. Dat is het eerste watje in Florence opvalt: het lijkt alsof iedereen hetzelfde lijstje met verplichte bezienswaardigheden afwerkt. Veel mensen komen in deze unieke geboortestad van de Renaissance aan met grote verwachtingen. Ja, iedereen wil graag aan dit overweldigende cultureel patrimonium van Europa een blijvende herinnering overhouden. Maar vanaf de eerste dag in Florence word je blootgesteld aan een massaspektakel. Zelfs als je gewaarschuwd bent is de werkelijkheid meestal overweldigend.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Firenze / geactualiseerde uitgave

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.