Mannel Sabine Creative Team Adobe Mediaplus, Nijmegen - Adobe I

Schrijver:
Titel: Adobe InDesign CS + CD Classroom in a Book NL / classroom in a book
ISBN: 9789043008778
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Benelux B.V. Uit 2005 2e Druk
Bijzonderheden: Softcorver 499 pagina's 24x16 formaat
Prijs: € 39,75
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek is een gedegen cursus voor beginnende gebruikers van Adobe InDesign cs die de belangrijkste eigenschappen van het programma onder de knie willen krijgen. Het boek is onderverdeeld in een aantal lessen die op de praktijk zijn gebaseerd. Elk hoofdstuk bevat een project waardoor lezers snel aan de slag kunnen. Achter elk hoofdstuk staan vragen waarmee de lezer zijn kennis over het voorgaande kan toetsen.
Het boek behandelt de nieuwe eigenschappen van InDesign cs, zoals de verbeterde Story Editor, de voorvertoning van kleurscheidingen, het package for Golive commando en het bevat acht pagina's over VersionCue.
Op de cd staan alle bestanden om direct met het boek aan de slag te kunnen.
Verder lezen

De Olde Jan uit Herwen

Logo De Olde Jan

de olde Jan Van alles en nog wat en
donderdag en zaterdag morgen snuffelmorgen .. de olde Jan nu ook op twitter ... er is geen betere buur dan de natuur Januari is de Louwmaand de natuur in Januari : kleumende ijsvogels en bloeiende toverhazelaar & februari - sprokkelmaand .. Maart - Lentemaand .. April, Grasmaand & Filosofiemaand .. Mei, Bloeimaand. Juni Zomermaand. Juli Hooimaand. Augustus Oogstmaand. September Herfstmaand.Oktober, Wijnmaand, November Slachtmaand. December, Wintermaand met Onnozele kinderen .. wilt Uw zeker zijn laat het ons weten dan verzenden wij met bar code , Bezorging vindt plaats via TNT
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mannel Sabine Creative Team Adobe Mediaplus, Nijmegen - Adobe InDesign CS + CD Classroom in a Book NL / classroom in a book Mannel Sabine Creative Team Adobe Mediaplus, Nijmegen - Adobe InDesign CS + CD Classroom in a Book NL / classroom in a book Mannel Sabine Creative Team Adobe Mediaplus, Nijmegen - Adobe InDesign CS + CD Classroom in a Book NL / classroom in a book

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Olde Jan

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Olde Jan
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Olde Jan een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Olde Jan vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Olde Jan kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.