boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Dahl, R. - De Huwelijkse wereld van roald dahl

Schrijver:
Titel: De Huwelijkse wereld van roald dahl
ISBN: 9789029018012
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1978 ppb , 146pp goede staat 9789029018012 507 Roald Dahlis een van de beroemdste kinderboekenschrijvers ter wereld. Hij schreef meer dan vijfentwintig boeken. Dahls kinderboeken zijn verfilmd en bek
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Roald Dahl ( geboren op 13 september 1916 – overleden op 23 november 1990) is een van de beroemdste kinderboekenschrijvers ter wereld. Hij schreef meer dan vijfentwintig boeken. Dahls kinderboeken zijn verfilmd en bekroond, en ze worden door kinderen over de hele wereld gelezen. Met 'De fantastische Meneer Vos' won Roald Dahl een Zilveren Griffel in 1972. Daar bleef het niet bij, want Roald Dahl mocht nog vier keer een Zilveren Griffel ontvangen: met 'Daantje, de wereldkampioen' in 1977, met 'Het wonderlijk verhaal van Hendrik Meijer' in 1979, met 'De Griezels' in 1982 en met 'De GVR' in 1984. Roald Dahl won maar liefst drie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury: met 'Matilda' (1989), 'Ieorg Idur' (1991) en 'De Minpins' (1993). In 2016 verkoos het kinderboekenpanel van DWDD 'De GVR' tot Kinderboek van het jaar. Roald Dahl schreef al zijn boeken in een schuurtje op zijn landgoed in Great Missenden, een dorp niet ver van Londen. Het schuurtje was oud en smoezelig, en verre van luxueus. Dahl zat er in een oude kapotte leunstoel, met zijn benen in een slaapzak rustend op een koffer. Zo zat hij iedere dag van tien uur tot halfeen te schrijven. Vervolgens ging hij lunchen en uitrusten, en van vier uur tot halfzes schreef hij weer verder. Dahl schreef altijd met een potlood op geel lijntjespapier dat hij helemaal uit New York (Amerika) liet komen. Wanneer zijn prullenbak met oud papier vol was, gebruikte hij het papier om een kampvuur te maken. Quentin Blake was Dahls favoriete illustrator om mee samen te werken. Zelf zegt Roald Dahl hierover: ‘Het zijn meer de tekeningen van Quentin dan mijn eigen beschrijvingen die de personages tot leven hebben gebracht.’ Over Roald Dahl ‘Roald Dahl blijft onverminderd populair.’ – de Volkskrant.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dahl, R. - De Huwelijkse wereld van roald dahl