Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Broeke-Bruins, I. ten - Als breekbaar kristal

Schrijver:
Titel: Als breekbaar kristal
ISBN: 9789024215058
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij
Bijzonderheden: 1994 Gebonden met so 216pp , goede staat 9789024215058 111 Dit boek is een vervolg op 'Bloem van belofte'.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als Timmo Bender heel eerlijk is, zou hij eigenlijk liever zijn vriendschap met Ellen Graafland op een zacht pitje zetten. Vooral sinds hij de verlegen Jolly van Aken opnieuw heeft ontmoet. Ze raakt een speciale snaar bij hem, iets wat Ellen nooit is gelukt. Maar Ellen claimt hem en hij voelt zich voor haar verantwoordelijk: een auto-ongeluk waarbij hij aan het stuur zat, maakte in één klap een eind aan haar glanzende turncarrière. Jolly woont bij haar ongetrouwde tante. Ze is door de vroegere problemen, die er waren tussen haar ouders, nog volledig uit het lood geslagen. Ze verwijt hen, dat ze door hun houding en gedrag haar jeugd verknoeiden. En ze kàn en wil niet geloven, dat tussen mensen, die zó tegenover elkaar hebben gestaan, alles nu koek en ei is. Zo sombert ze haar dagen door. Er zijn lieve mensen, die willen helpen. Maar Jolly zal toch zelf het brok verdriet, dat als een steen op haar hart ligt, moeten verwerken en verwijderen. Pas daarna ontdekt ze de liefde, die er natuurlijk allang was, alleeen ze was zich er niet van bewust!
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broeke-Bruins, I. ten - Als breekbaar kristal