Alberigs, Lei - Gerard Schäperkötter

Schrijver:
Titel: Gerard Schäperkötter
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Spijk, Venlo
Bijzonderheden: Gebonden, 1979, 154 blz. Nederlands- en Engelstalig. Met afbeeldingen. Gesigneerd met opdracht door Schäperkötter en genummerd (B 14/75).
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Beschrijving van leven en werk van de Nederlandse schilder Gerard Schäperkötter (1914-2006).

Wie dit prachtige boek bekijkt, ontkomt niet aan de indruk dat deze solitaire schilder ten onrechte niet tot onze bekendste kunstenaars behoort. Zijn oeuvre heeft zich heel boeiend ontwikkeld, van expressionistische portretten en stillevens in aquarel en olieverf naar een grotere abstractie in ritmische landschappen en verstilde composities. Via 150 illustraties krijgt men daarvan een inspirerende indruk. De tekst, met veel citaten, is sober en chronologisch, afgesloten met een biografie en enige foto's. Een uitgave die men bewondert om het warme kleurgevoel. Een fraaie aanwinst, die de moderne schilderkunst een prima dienst bewijst.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.