L. Madaras A. Madaras - Het opgroeiboek voor jongens Alles wat

Schrijver:
Titel: Het opgroeiboek voor jongens Alles wat jongens moeten weten over hun veranderende lichaam en gevoelens
ISBN: 9789058140067
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitgeverij / Elmar 2e druk 2003 9789058140067
Bijzonderheden: paperback 316pp. als nieuw, met duidelijke tekeningen
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek gaat over de lijfelijke en gevoelsmatige veranderingen die jongens ondergaan bij de overgang van kind naar volwassene. Het boek gaat uitgebreid in op allerlei vragen die jongens van deze leeftijd kunnen hebben. Het is geschreven in eenvoudige, goed leesbare taal. Onderwerpen zijn onder andere: de puberteit, een gebruiksaanwijzing voor geslachtsorganen, de groeispurt, puisjes, lichaamshaar, erecties en zaadlozingen, romantische en seksuele gevoelens, seksueel misbruik. Ook geeft het boek (beperkte) informatie over de puberteit bij meisjes. Het eindigt met een hoofdstuk voor ouders over de achtergronden van het boek. Het bevat een groot aantal simpele informatieve tekeningen in zwart-wit en een goede inhoudsopgave. Het boek is een vertaling van een Amerikaanse uitgave, waar het al jarenlang een klassieker is. Het is geschreven door Lynda Madaras, die veel publiceert over onder meer gezondheid en lesgeeft over de puberteit aan jongens en meisjes. Het boek is geschikt voor jongens vanaf circa 12 jaar en hun ouders (flaptekst geeft aan van 8 tot 15 jaar).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

L. Madaras A. Madaras - Het opgroeiboek voor jongens Alles wat jongens moeten weten over hun veranderende lichaam en gevoelens

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.