Auteur: Daniel H. Pink, illustraties Rob Ten Pas - De avonturen

Schrijver:
Titel: De avonturen van Johnny Bunko De enige carriergids die Je ooit nodig zult hebben
ISBN: 9789047000907
Taal: Nederlands
Uitgever: Business Contact 2008 9789047000907
Bijzonderheden: paperback geen pp-nummering (ong. 160pp.) als nieuw
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Daniel H. Pink DE AVONTUREN VAN JOHNNY BUNKO Met illustraties van Rob ten Pas eerste businessboek in stripvorm In dit boek stelt de auteur je voor aan Johnny Bunko. Waarschijnlijk lijkt hij heel veel op jou. Hij heeft altijd precies gedaan wat iedereen zijn ouders, leraren en adviseurs hem hebben verteld. Maar nu, vastgelopen in een baan zonder vooruitzichten, begint hij te vermoeden dat alles wat hij dacht te hebben geleerd klinkklare onzin is. Op een bizarre avond ontmoet Johnny Diana, de meest onwaarschijnlijke carrièreadviseur die hij ooit heeft gezien. Niet alleen is ze bloedmooi, ze is ook nog begenadigd met magische krachten en onthult hem de zes essentiële lessen waarmee hij zich in het werk staande kan houden. De avonturen van Johnny Bunko is de eerste managementstrip in de Japanse mangastijl. Het staat vol intelligente adviezen die je leven zullen veranderen, en het is dan ook de enige carrièregids die je ooit nodig zult hebben. Een erg originele en leuke manier om het thema management naar een jonge doelgroep te brengen. bertrand weegenaar, managementboek.nl Geweldig, verrukkelijk! wall street journal Krachtig, informatief en bruisend van optimisme. Pink heeft de gave om je iets te leren op zo'n leuke wijze dat je vergeet dat je leert. forbes eerste Businessboek in stripvorm ansichtkaarten advertenties www.johnnybunko.com boektrailer op www.businesscontact.nl Daniel H. Pink is bestsellerauteur en geeft les over economische hervormingen en het veranderende arbeidsklimaat aan organisaties en universiteiten over de hele wereld. Hij heeft in Tokyo de mangaindustrie bestudeerd. Rob ten Pas is de winnaar van de jaarlijkse wedstrijd Tokyopop's Rising Stars of Manga. Hij heeft gestudeerd aan Minneapolis College of Art and Design. paperback, ca D 15,00 ca 160 bladzijden, 14 x 20,5 cm oorspronkelijke titel: The Adventures of Johnny Bunko geïllustreerd/mangastrip (Rob ten Pas)
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auteur: Daniel H. Pink, illustraties Rob Ten Pas - De avonturen van Johnny Bunko   De enige carriergids die Je ooit nodig zult hebben

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.