Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Brink, J. - Uw trouw tegemoet / druk 1

Schrijver:
Titel: Uw trouw tegemoet / druk 1
ISBN: 9789024285129
Uitgever: Kok ten Have, Uitgeefmaatschappij
Bijzonderheden: ex.bibliotheek, hardcover, ongelezen, 93pp zgan 9789024285129 119 De eerste aanstelling, die los Brink kreeg (hij was toen 28), gold een bejaardenpastoraat in Den Haag. Mede op grond van de ervaringen, die hij toen opdeed, schreef hij dit derde deelt
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De eerste aanstelling, die los Brink kreeg (hij was toen 28), gold een bejaardenpastoraat in Den Haag. Mede op grond van de ervaringen, die hij toen opdeed, schreef hij dit derde deeltje van zijn serie Op hoop van zegen. Ook dit boekje is weer rijk aan menselijke warmte en bijbelse troost. Zoals steeds bij los Brink, word je ook nu weer niet minder van wat hij schrijft. Het is hem duidelijk te doen om de kwaliteit van het bestaan. 'Het is', aldus de auteur in een in leidend hoofdstuk, 'vaak niet erg leuk om oud te worden. Maar een andere manier om lang te leven is er niet. En gaat het niet om het léven - om de kwaliteit ervan? Het gaat er niet om hoe oud je bent, maar hoe je oud bent. Je moet reclame maken voor het leven'.

Uw trouw tegemoet: een boek, waarin los Brink ouderen sterkt in hun gevoel van eigenwaarde en verrassende perspectieven biedt.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brink, J. - Uw trouw tegemoet / druk 1