Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Esquivel, L. - De liefde van don Jubilo

Schrijver:
Titel: De liefde van don Jubilo
ISBN: 9789069744162
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 2001 gebonden met s.o. 191pp, zgan 73 9789069744162 De liefde van don Júbilo is het magische en hartverwarmende verhaal van don Júbilo, een man die lachend werd geboren en ook zal sterven met een glimlach om zijn lippen. Don Júbilo is telegrafist in
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De liefde van don Júbilo is het magische en hartverwarmende verhaal van don Júbilo, een man die lachend werd geboren en ook zal sterven met een glimlach om zijn lippen. Don Júbilo is telegrafist in een kleine stad in Mexico, en zijn leven omspant bijna de gehele twintigste eeuw. Net als de telegrafie, die het leven op het Mexicaanse platteland danig veranderde en een einde maakte aan honderden jaren van eenzaamheid, is don Júbilo in staat om mensen bij elkaar te brengen. Hij ontdekt dat hij door een paar woorden uit een telegram weg te laten, of juist toe te voegen, de inhoud zo kan veranderen dat in het leven van de betrokkenen alles ten slotte tot een gelukkig einde leidt.

Hoewel don Júbilo door zijn talent voor communicatie de levens en liefdes van velen een handje helpt, kost het hem de grootste moeite om te communiceren met de enige persoon die echt belangrijk voor hem is: zijn grote liefde Lucha.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Esquivel, L. - De liefde van don Jubilo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.