Paul de Beer - TOEKOMST VOOR DE PUBLIEKE SECTOR

Schrijver:
Titel: TOEKOMST VOOR DE PUBLIEKE SECTOR
Taal: Nederlands
Uitgever: WIARDI BECKMAN STICHTING 2011
Bijzonderheden: paperback 143pp in zeer goede staat, met literatuurlijst schaars
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Toekomst voor de publieke sector' is een rapport dat Paul de Beer schreef op verzoek van de WBS. Met een heldere analyse en scherpe uiteenzetting van opties stelt De Beer de onvermijdelijkheid van de bezuinigingen van het huidige kabinet ter discussie.

De belangrijkste conclusies uit het rapport zijn als volgt samen te vatten:

De gevolgen van de economische crisis en van de vergrijzing van de bevolking voor de overheidsuitgaven zijn beperkt en rechtvaardigen geen drastische bezuinigingen.

Door de lagere productiviteitsstijging in de publieke sector, verschuivende voorkeuren van de bevolking en een structureel lagere groei van de economie zullen de publieke uitgaven in de toekomst echter wel degelijk relatief stijgen.

Groei van de publieke sector in de toekomst is gewenst, omdat publieke diensten meer bijdragen aan de kwaliteit van het bestaan dan verruiming van particuliere bestedingsmogelijkheden.

Voor de financiering van de groeiende publieke sector is een stijging van de belastingen onvermijdelijk en deze is, mits op een zorgvuldige wijze vormgegeven, niet schadelijk voor de economische ontwikkeling.

Daarnaast zal meer een beroep gedaan moeten worden op eigen bijdragen van de gebruikers (profijtbeginsel).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul de Beer - TOEKOMST VOOR DE PUBLIEKE SECTOR

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.