Giel Vaessen - Als hechten moeilijk is de rode draad uit het ve

Schrijver:
Titel: Als hechten moeilijk is de rode draad uit het verleden : een professioneel dialooggericht aanbod voor ambulante werkers in de jeugdzorg en ouders
ISBN: 9789044116649
Taal: Nederlands
Uitgever: Garant 2004 9789044116649
Bijzonderheden: paperback 244pp in goede staat, geillustreerd
Prijs: € 19,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit functionele, gebruiksvriendelijke boek gaat over kinderen en jongeren met hechtingsproblemen en is geschreven voor ambulante werkers in de jeugdzorg. De schrijver heeft dit boek geschreven omdat hij het gevoel heeft dat jongeren met hechtingsproblemen niet goed geholpen worden. Daarom heeft hij deze professionele en dialooggerichte methodiek voor het begeleiden van deze jongeren en hun ouders ontwikkeld. Het boek is heel toegankelijk, heeft een duidelijke hoofdstukindeling en is verlevendigd met tekeningen. Het bevat een inhoudsopgave en literatuurlijst. Grote delen van het boek kunnen zowel door directe hulpverleners als ouders worden gelezen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Giel Vaessen - Als hechten moeilijk is de rode draad uit het verleden : een professioneel dialooggericht aanbod voor ambulante werkers in de jeugdzorg en ouders

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.