Becker , Martie . & Gina Spadafori . [ isbn 9789044716832 ] 5017

Schrijver:
Titel: Zo zijn Katten ! ( Alles over het typische gedrag en de bijzondere eigenschappen van katten . ) Als baasje heb je ongetwijfeld al gemerkt dat katten een eigen logica hebben... een kattenlogica. Dit boek helpt je die logica te ontrafelen. -
ISBN: 9789044716832
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 5017 - 1e dr 2008 - 160 p - 240 gr -
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Ontdek waarom katten altijd willen spelen als het bedtijd is of waarom ze juist degene die niet van katten houdt kopjes geven. Maar er is meer. Je komt ook alles te weten over de bijzondere fysieke eigenschappen van katten. Zo leer je onder andere waarom hun tong als schuurpapier aanvoelt en of katten echt altijd op hun pootjes terechtkomen. Bovendien krijg je antwoord op verrassende vragen als 'Kunnen katten klokkijken?' of 'Kun je katten kunstjes leren?'. Kortom, dankzij dit boek kom je alles te weten over het typische gedrag en de bijzondere eigenschappen van katten en zul je eindelijk begrijpen wat je favoriete huisdier denkt!Vragen en antwoorden over zaken die met katten te maken hebben. Via een uitgebreide, maar niet gestructureerde inhoudsopgave kan een vraag opgezocht worden. De vragen zouden veelal van beginnende katteneigenaren kunnen komen. De antwoorden worden meestal op een pagina behandeld, enkele antwoorden beslaan anderhalve pagina. De antwoorden zijn niet geheel volledig. Zo wordt als oplossing voor een probleem geadviseerd om met de kat te spelen; voorbeelden hoe te spelen met de kat worden echter niet gegeven. De oplossing voor abcessen die katten tijdens gevechten oplopen is: de kat binnenhouden. Geen afbeeldingen, geen register. Het is lastig een gerichte vraag te vinden via de inhoudsopgave. Auteurs zijn dierenarts en columnist. Betere uitgaven op dit gebied zijn o.a. de 'Kattenvraagbaak' van Bruce Fogle* en '101 vragen van uw kat'** van Honor Head.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Becker , Martie . & Gina Spadafori .  [ isbn 9789044716832 ] 5017 - Zo zijn Katten ! (  Alles over het typische gedrag en de bijzondere eigenschappen van katten . ) Als baasje heb je ongetwijfeld al gemerkt dat katten een eigen logica hebben... een kattenlogica. Dit boek helpt je die logica te ontrafelen.  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.