Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Maria van Asperen - Asperen, Maria van-Barendje van Asperen (ni

Schrijver:
Titel: Asperen, Maria van-Barendje van Asperen (nieuw)
Uitgever:
Bijzonderheden: Hoe onverwachts klein Barendje van Asperen in de eeuwige heerlijkheid werd opgenomen is een boek geschreven in de eerste jaren van de 19e eeuw. De ondertitel luidt: Zijn kort leven en zalig afsterven medegedeeld door zijn bloedverwante. Deze bl...
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe onverwachts klein Barendje van Asperen in de eeuwige heerlijkheid werd opgenomen is een boek geschreven in de eerste jaren van de 19e eeuw. De ondertitel luidt: Zijn kort leven en zalig afsterven medegedeeld door zijn bloedverwante. Deze bloedverwante blijkt in het verloop van het boek zijn zus Maria te zijn.
De hoofdpersoon is Barend van Asperen (1789-1794). Het boek beschrijft zijn korte leven, waarin hij na een ziekte op vijfjarige leeftijd komt te overlijden. Barendje mag geloven dat hij tot God bekeerd is en getuigt daarover tegen zijn familie. Volgens het boek werd zijn lichaam begraven in de Grote Kerk van Dordrecht. Het boek werd zeer populair en is vele keren herdrukt.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maria van Asperen - Asperen, Maria van-Barendje van Asperen (nieuw)