Johson-Bell, Linda . [ isbn 9789044706987 ] 5017 - De Juiste Wi

Schrijver:
Titel: De Juiste Wijn bij het Juiste Gerecht . ( Alles over de ideale combinatie van wijnen en gerechten . ) De juiste wijn kiezen bij een gerecht en omgekeerd is vaak een moeilijke opdracht. Dit boek biedt een duidelijk antwoord, zodat de keuze, -
ISBN: 9789044706987
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 5017 - 1e dr 2004 - 2004 p - 730 gr
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- voor zowel de leek als de echte wijnliefhebber, bijzonder eenvoudig wordt. Het is immers de ultieme gids voor het combineren van gerechten met wijn, zodat beide ten volle tot hun recht komen. Linda Johnson-Bell, een internationaal bekende en bekroonde wijnspecialiste, geeft in dit boek eerst de smaakkarakteristieken van de verschillende druivensoorten en gaat daarna op zoek naar de typische smaken van gerechten en hun ingrediënten. Verder biedt ze u heel wat tabellen en schema's waarin u kunt lezen wat precies bij elkaar past. Wijnen en druivensoorten zijn gerangschikt bij de gepaste gerechten, terwijl ook omgekeerd ingrediënten en typische gerechten een lijst met geschikte wijnen kregen. Er zijn ook een aantal hoofdstukken opgenomen over de combinatie van wijn met typische etnische gerechten en over de combinatie van wijn met kaas. Linda Johnson-Bell schreef voor verschillende magazines en is hoofdredactrice geweest van Vintage International Magazine. Voor haar publicaties over wijn won ze verschillende prijzen, waaronder de Prix Louis Marinier. Ze geeft regelmatig lezingen en degustaties in Frankrijk en Groot-Brittannië. Samen met haar man runt ze een restaurant in London, waar ze sommelier is beslist over de aankoper van de wijnen.


Het eerste gedeelte van dit boek gaat over de smaak van wijn: d.w.z. de invloed van druivensoorten, de waar te nemen geuren en een kort overzicht van de typiciteit van streken op de smaak van wijn. Het tweede gedeelte gaat in op de invloed van bereidingswijzen, sauzen en specerijen en kruiden op de smaak van de gerecht. Tevens wordt hier meteen de link gelegd naar typen wijnen die hier goed bij aansluiten. Achterin staat een zeer uitgebreid en compleet register van gerechten met bijpassende wijnen en vice versa. Het boek is erg leuk om te lezen voor een breed publiek en legt zeer duidelijk uit hoe wijn en spijs met elkaar in balans zijn te brengen. Zowel voor de beginnende wijnliefhebber als de professional is dit een zeer interessant boek en uniek in z'n soort. Sluit af met een wijnwoordenlijst en een wijnenregister. Tweekolommendruk in een kleine letter.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.