Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Starischka - Fit en gezond

Schrijver:
Titel: Fit en gezond
ISBN: 9789025291501
Uitgever: Helmond, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1989 ppb 95pp, zgan 9789025291501 010 Op eenvoudige wijze worden oefeningen en trainingsmethoden met krachttrainingsapparatuur uitgelegd. Daarbij geven kleurenfoto's een goed beeld hoe één en ander uitgevoerd moet worden. Evenals de uitgave uit 1986,
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een fraai ogend boekje, dat tracht duidelijk te maken dat krachtoefeningen het beste thuis gedaan kunnen worden. Op eenvoudige wijze worden oefeningen en trainingsmethoden met krachttrainingsapparatuur uitgelegd. Daarbij geven kleurenfoto's een goed beeld hoe één en ander uitgevoerd moet worden. Evenals de uitgave uit 1986, met dezelfde titel, doet men voorkomen dat aanschaf van dure trainingstoestellen de beste keus is. Maar in de praktijk zal dat anders blijken, er is een sterke discipline nodig om alleen te kunnen trainen terwijl ook het ontbreken van mede-sporters en begeleiding een nadeel is. Het herhaaldelijk laten zien van een merknaam op kleding en apparatuur doen vermoeden dat er toch een vorm van reclame achter schuil gaat. Toch moet gezegd worden dat de oefeningen goed zijn en de daarbij gegeven uitleg niets te wensen over laat. Voor beginners dus goed bruikbaar qua oefenstof, maar dan wel over die met een ruime beurs. N.B. De uitgave uit 1986 (a.i. 86-34-358-0) is inhoudelijk ongelijk aan dit nieuwe boek.
(Biblion recensie, B.N. Swienink.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Starischka - Fit en gezond