Karin Messerli - Broccoli & Bloemkool De beste recepten van K

Schrijver:
Titel: Broccoli & Bloemkool De beste recepten van Karin Messerli (De gezonde keuken)
ISBN: 9789024649389
Uitgever: Bosch & Keuning 1e druk 1992 9789024649389
Bijzonderheden: geb. hardcover 79pp. als nieuw, afb in kleur
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Na enige beknopte produktinformatie worden verschillende soorten bloemkool en broccoli besproken en krijgt de lezer tips over het bewaren en schoonmaken van de groente. De recepten die dan volgen geven aan dat er heel wat meer met broccoli en bloemkool te variëren valt dan de meeste mensen weten. Zowel eenvoudige als geraffineerde recepten voor salades, soepen, voorafjes, hoofdgerechten en internationale specialiteiten worden gegeven, evenals recepten met andere groentesoorten, pasta en rijst, met eieren, kaas, vis en vlees. Duidelijk beschreven recepten, alle voorzien van het aantal kcal. per portie en met vele fraaie kleurenfoto's geïllustreerd. Het enige nadeel van deze uitgave is de rangschikking van de hoofdstukken. Wanneer je het recept van een soep zoekt moet je het hele boekje doorbladeren of het alfabetisch register doorlezen. Een register op onderwerp was wel handig geweest. Op de omslag een kleurenfoto, waarop enkele groentesoorten, geplaatst in een wit kader.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Karin Messerli - Broccoli & Bloemkool   De beste recepten van Karin Messerli  (De gezonde keuken)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.