Auteur: Sappi Europa Manue Gheysen Co-auteur: Mia Coenen - Sapp

Schrijver:
Titel: Sappi Ideas That Matter 10 Years
ISBN: 9789085865575
Taal: Engels
Uitgever: Exhibitions International 2010 9789085865575
Bijzonderheden: geb. hardcover 451pp. in luxe cassette als nieuw
Prijs: € 24,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit Engelstalige boek toont de laureaten van een decennium Ideas That Matter, een project van de Amerikaanse papierfabrikant Sappi dat reclamecampagnes rond het milieu of sociale noden bekroont. Na een korte inleiding en een inhoudsopgave worden de zes juryleden voorgesteld met telkens een korte biografie en een uitspraak. Daarna worden reclamecampagnes gepresenteerd in zes categorieen: cultuur, onderwijs, milieu, gezondheidszorg, mensenrechten en maatschappij. Binnen elke categorie worden de winnende campagnes voorgesteld in chronologische volgorde. Per jaar worden er een tot drie projecten gepresenteerd (het is daarbij niet altijd duidelijk wie nu eigenlijk de laureaat is). Naast een inleiding en een biografie van de reclamemaker krijgt de lezer telkens uitleg over en kleurenfoto's van de bekroonde campagne. Niet alle biografieen zijn echter even zorgvuldig en bovendien bevatten ze vaak heel wat letterwoorden die leken allicht weinig zullen zeggen. Een mooi uitgegeven boek, dat omdat een duidelijke omkadering ontbreekt, echter niet altijd even transparant is. Zware, luxueuze hardcover, gestoken in een cassette.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auteur: Sappi Europa Manue Gheysen Co-auteur: Mia Coenen - Sappi Ideas That Matter 10 Years Auteur: Sappi Europa Manue Gheysen Co-auteur: Mia Coenen - Sappi Ideas That Matter 10 Years

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.