Bolten, Jetteke - Over schilderen / On painting

Schrijver:
Titel: Over schilderen / On painting
ISBN: 9789066170674
Taal: Meertalig
Uitgever: Amsterdam: De Balie / Rijksacademie, 1990 9789066170674
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus nu stevige hardcover geplastificeerd 119pp. in prima staat, bijz. foto's in zw/wit
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Over schilderen On painting
Uitgever: Stichting Balie
Nederlandstalig 119 pagina's 9789066170674
Alle productspecificaties
Samenvatting
Recensie(s)
In nr. 11 van de reeks Publikaties van de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten te A'dam reageren 30 kunstenaars, die allen een band hebben met de Afd. Schilderen aldaar, elk op 2 pagina's op het verzoek zich te uiten over hun schilderen. Het resultaat is zeer heterogeen; in minuscule letters bijv. 'alles umsonst' en verder beide pagina's wit, of een kiekje van pa bij de stallen, en dan ook nog moe, op de rug gezien. Naast zulke futiliteiten, qua taal te vaak in slecht Nederlands gesteld ('Oh ! Heer helpt mij') zijn er ook kernachtige statements en andere serieuze bijdragen, bijv. van Peter Struycken over zijn computergestuurde licht-kunst. Alle afbeeldingen zijn in zwart-wit. Wie bekend is met de Akademie, zal het boekje meer zeggen dan wie de kunstenaars niet kent; het bevat ook geen gegevens over hen. Zinvol is de slotbijdrage van Tineke Reijnders, die de ontwikkelingen van de laatste 10 jaar analyseert, de wisseling van oud en nieuw en de daarmee samengaande spanningen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bolten, Jetteke - Over schilderen / On painting

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.