Boas, Naomi - Hein Wertheimer 1913-1997. Amateurfotograaf.

Schrijver:
Titel: Hein Wertheimer 1913-1997. Amateurfotograaf.
Taal: Nederlands
Uitgever: THOTH, Bussum
Bijzonderheden: Gebonden, 2002, 147 blz. Met foto's.
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De tijdens zijn leven onbekende amateur-fotograaf prof. dr. Hein Wertheimer (1913-1997) liet zijn gehele oeuvre plus 10 miljoen euro na bestemd voor de stichting van een op te richten fonds voor een fotomuseum. Aan hem is een uitgebreide en zeer verzorgde uitgave gewijd. Cees Hendrikse, voorzitter van het fonds, schetst de persoon en bewogen levensloop van Wertheimer, Flip Bool, directeur van het Nederlands Fotoarchief, diens oeuvre en Hans Rooseboom, historicus, levert een analytische beschouwing over de totstandkoming van het testament. Uit het omvangrijke oeuvre van de bezeten amateur volgt een selectie van 47 zwart-wit- en 31 kleurenfoto's, gemaakt tijdens vele internationale reizen. Zij tonen een onverzadigbare belangstelling voor mensen en dingen in hun leefpatroon over de gehele wereld. Fotografisch munten zij niet altijd uit voor hoge prestaties, maar hun informatieve inhoud des te meer. De uitgave is grafisch en als boekwerk zeer verzorgd. Er is een chronologisch overzicht van Wertheimer's reizen en activiteiten, een nawoord van zijn laatste levenspartner, een lijst lidmaatschappen, fotowedstrijden en publicaties. Ten slotte een nauwkeurige bibliografie. Voor vakmensen en gevorderde amateurs is het een hoogst informatieve uitgave.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.