Bekaert, Geert en Kim Zwarts - Charles Vandenhove. 1985-1995.

Schrijver:
Titel: Charles Vandenhove. 1985-1995.
Taal: Meertalig
Uitgever: NAi Uitgevers/Publishers, Rotterdam
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 1994, 206 blz. Nederlands-, Frans- en Engelstalig. Met foto's en tekeningen. Boek in cassette.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over recent werk van de Belgische architect Charles Vandenhove (1927) in de visies van architectuurfilosoof/criticus Geert Bekaert en van architectuurfotograaf Kim Zwarts. Bekaert schetst het karakter van de architectuur van Vandenhove en mogelijke ontwikkelingen daarin. Vandenhove's ontwerpen zijn 'klassiek', in de zin dat zij aansluiten bij de traditie. Door zijn eigenzinnige en vernieuwende aanpak krijgt de vertrouwd ogende, maar wezenlijk moderne architectuur een bijzondere stemming die valt te omschrijven met sobere schoonheid en 'tijdloosheid'. Ook Kim Zwarts is in zijn machtige (bijna uitsluitend) zwart-wit opnamen stemmingmakend. Door belichting, licht/donkercontrasten, standpunt en uitsnede legt Zwarts accenten en creëert vaak een beladen, wat 'onbehaaglijke' sfeer. In totaal zijn 29 werken zo 'gedocumenteerd', deels als tekening of maquette. Het boek sluit af met een lijst van 39 projecten uit de periode 1985-1995 - vooral te vinden in Nederland (Den Haag, Amsterdam, Maastricht) en België - en vermeldt de medewerkers van het bureau.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bekaert, Geert en Kim Zwarts - Charles Vandenhove. 1985-1995.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.