boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

e. schatzman - de structuur van het heelal

Schrijver:
Titel: de structuur van het heelal
Taal: Nederlands
Uitgever: de haan/meulenhoff
Bijzonderheden: 1968, ppb. 256pp goede staat box 120 Sinds meer dan veertig jaar weten we dat er behalve ons sterrenstelsel, waartoe ook de zon behoort, nog vele andere sterren- of melkwegstelsels zijn. Deze melkwegstelsels, die elk bestaan uit grote aantallen zonne
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sinds meer dan veertig jaar weten we dat er behalve ons sterrenstelsel, waartoe ook de zon behoort, nog vele andere sterren- of melkwegstelsels zijn. Deze melkwegstelsels, die elk bestaan uit grote aantallen zonnen, verwijderen zich met grote snelheid van elkaar; het heelal schijnt voortdurend uit te dijen. En gedurende de laatste jaren hebben astronomen de vreemde, intens stralende objecten geïdentificeerd, die zo ver weg staan, dat hun licht dat ons nu bereikt, zijn reis begon voordat de aarde ontstond. Maar hoeveel is er ondanks deze aanzienlijke toeneming van onze kennis, werkelijk bekend van de historie van de melkwegstelsels en van de bouw van het heelal in het algemeen? Is 'ruimte' begrensd of oneindig? Hoe oud is het heelal en hoelang zal het nog kunnen bestaan? Deze en andere vragen zijn het die door professor Schatzman aan de orde gesteld en besproken worden in het licht van de nieuwste ontdekkingen van astronomie en astrofysica.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

e. schatzman - de structuur van het heelal