Walter van Lotringen (illustraties) - Beeldatlas voor de jeugd

Schrijver:
Titel: Beeldatlas voor de jeugd met vele kaarten en wetenswaardigheden
ISBN: 9789021300399
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer de Bilt 1e druk 1984 9021300397 9789021300399
Bijzonderheden: geb. hardcover 47pp. + register zeer goede staat, origineel geillustreerd
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Alhoewel de omslagtitel: "Nederland, beeldatlas voor de jeugd, met vele kaarten en wetenswaardigheden" anders doet vermoeden bestaat dit boek slechts voor een vierde gedeelte uit kaartjes van de elf provincies. De rest is informatieve tekst over het ontstaan van Nederland, de Gouden Eeuw, de strijd tegen het water, planten en dieren in het laag- en hoogland, het transport en andere onderwerpen. Het boek bevat een duidelijke inhoudsopgave en een alfabetisch plaatsnamenregister. Per bladzijde wordt in 3 kolommen erg veel fragmentarische informatie gegeven, waardoor voorkennis vereist is. Verklaringen worden nauwelijks gegeven. Het boek is voorzien van gekleurde tekeningen met onderschriften.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Walter van Lotringen (illustraties) - Beeldatlas voor de jeugd     met vele kaarten en wetenswaardigheden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.