Rive Box, Rob de la - De personenwagens van Ford 1945 - 1965 US

Schrijver:
Titel: De personenwagens van Ford 1945 - 1965 USA. Ford, Mercury, Edsel, Lincoln, Thunderbird.
ISBN: 9789061207627
Taal: Nederlands
Uitgever: Rijswijk, Elmar, 1990 9061207622 9789061207627
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige geplastificeerde hardcover 128pp. in zeer goede staat, veel afb 28 x 22 cm.
Prijs: € 8,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Besproken worden de personenauto's die door Ford USA in de periode 1945-1965 zijn geproduceerd. Hierbij worden ook de Lincoln- en Mercury-modellen beschreven omdat deze merken deel uitmaken van het Ford-concern. Het boek geeft een goed beeld van de Ford automobielen, die in deze periode zijn gemaakt, waarbij naast de technische beschrijving ook aandacht wordt geschonken aan de ups en downs van de verschillende modellen. De illustraties zijn vooral zwart-wit met daarnaast een aantal kleurenfoto's. Aardig boek over auto's die hier toch wat minder bekend zijn.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rive Box, Rob de la - De personenwagens van Ford 1945 - 1965 USA. Ford, Mercury, Edsel, Lincoln, Thunderbird.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.