Brunner, Margarethe ; Ursula Heinzelmann e.a. - Vlees en wild

Schrijver:
Titel: Vlees en wild
ISBN: 9783833818820
Taal: Nederlands
Uitgever: Teubner, München
Bijzonderheden: Gebonden, 2007, 320+ blz. Met foto's (grotendeels in kleur) en een index. Boek in cassette. Pakketpost.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vleesgerechten vormen in alle culturen en tijden vaak het hoogtepunt van het menu. Wildbraad geeft de tafel iets feestelijks.
Een kok die wild gaat bereiden, moet verstand hebben van de kwaliteit en de toepassingsmogelijkheden van het vlees om het in een waar genot te kunnen omtoveren. Maar waaraan is goede kwaliteit te herkennen? Hoe moet wild bewaard worden? Welke invloed hebben herkomst en verwerking op de uiteindelijke smaak?
In het omvangrijke onderdeel Warenkennis vindt de lezer ruime informatie over diverse wildproducten, van varken tot bizon, van hert tot fazant, van kweekwild tot gevogelte. Praktische vragen over de voorbereiding van wild zoals uitbenen, schoonmaken en pareren, marineren of pekelen maar ook bereidingsmethoden - ze worden in het deel Keukenpraktijk beantwoord. En moeilijke of complexe technieken worden stap-voor-stap en met duidelijke foto’s toegelicht.
Rijk beeldmateriaal, degelijke vakinformatie en interessante achtergrondverhalen over het nieuwste in wetenschap en gastronomie, zorgen ervoor dat voor de liefhebber geen wens onvervuld blijft.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brunner, Margarethe ; Ursula Heinzelmann e.a. - Vlees en wild

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.