Kleine trek

Schrijver:
Titel: Kleine trek
ISBN: 9789026304927
Uitgever: Ambo/Anthos, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1980, Paperback / softback, zgan Dat het teamwork van een aantal journalisten van "De Volkskrant" een meer duurzame druk haalt dan krantenstukjes is te danken aan de soms taaie duurzaamheid van de behandelde onderwerpen: de traditionele Nederlandse b
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dat het teamwork van een aantal journalisten van "De Volkskrant" een meer duurzame druk haalt dan krantenstukjes is te danken aan de soms taaie duurzaamheid van de behandelde onderwerpen: de traditionele Nederlandse bezienswaardigheden, die "toeristen" (in de allerruimste zin des woords) blijven trekken. De dorheid en de verwelktheid van vele dezer "evergreens" prikkelde de lust tot spot en ironie. Ook al om deze reden is de ondertitel van het boekje "verzameling dagtochten voor het hele jaar" (misschien opzettelijk?) misleidend. Zo wordt gespot met de Nederlandse horeca, de dagtochten van de NS. Een bezoek aan een kerkhof en een vakantieverblijf op een volkstuin zijn vreemde vormen van toerisme. Al met al echter: gezellige lektuur en op de toeristische bibliotheekplanken... "weer eens wat anders".

(NBD|Biblion recensie, W.G. Kierdorff)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Kleine trek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.