Doc Lew Childre - Kinderen leren hun hart te gebruiken, spel en

Schrijver:
Titel: Kinderen leren hun hart te gebruiken, spel en activiteitenbundel om anders geconcentreerd te zijn in hectische tijden
ISBN: 9789066073616
Taal: Nederlands
Uitgever: APS/HartFocus
Bijzonderheden: praktisch, inspirerend, liefdevol
Beschikbaar: 212 exemplaren
Prijs: € 21,65
Verzendkosten: € 4,04 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is een spel-en activiteitenbundel, waar kinderen en volwassenen in de klas en thuis veel plezier aan zullen beleven, maar tegelijk is het een lesboek voor ontwikkeling van het emotionele brein. Liefdevolle aandacht, waardering en positieve gevoelens zijn essentieel voor een krachtige leeromgeving, en ook voor het verminderen van stress en faalangst. Eigenlijk weten we al zo lang dat met name het hart een heel belangrijke rol speelt in opvoedings-en leerprocessen. Onze complexe samenleving vraagt nu juist om mensen, die kunnen denken met hoofd en hart.
Aan bod komen de thema's: contact maken met je hart, waardering en waarderen,gevoelswereld en emoties onderzoeken, reageren vanuit je hart, balans en evenwicht zoeken, ritme overnemen en samenwerking.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Doc Lew Childre - Kinderen leren hun hart te gebruiken, spel en activiteitenbundel om anders geconcentreerd te zijn in hectische tijden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij HartFocus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met HartFocus
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  HartFocus
  Kamer van Koophandel nummer: 32057581
  NL079351712B01
  http://hartfocus.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en HartFocus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van HartFocus vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • HartFocus kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.