Blase, K. - Verzuimbeleid en vitaliteit

Schrijver:
Titel: Verzuimbeleid en vitaliteit
ISBN: 9789066072565
Taal: Nederlands
Uitgever: APS/HartFocus
Bijzonderheden: 2007, Paperback / softback,
Prijs: € 11,11
Verzendkosten: € 4,04 (binnen Nederland)
Meer info:
Een must voor schoolleiders, die vitalisering van hun team en teamleden voor ogen hebben, en die zichzelf willen professionaliseren in het in gang zetten en in stand houden van een gezonde school. Nu eens geen boek met theoretische verhandelingen en onderzoeksresultaten, maar een praktijkboek, dat is ontstaan uit succesvolle cursussen Terugdringen ziekteverzuim in het onderwijs. Een driesporenbeleid: individuele aanpak waar nodig, teamaanpak in specifieke situaties (cultuuromslag, conflict, werkdruk) en authentiek leiderschap om hier leiding aan te geven. Inmiddels de derde druk van dit succesvolle boek. Het gaat om beïnvloedbare factoren vinden en aanpakken
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blase, K. - Verzuimbeleid en vitaliteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij HartFocus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met HartFocus
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  HartFocus
  Kamer van Koophandel nummer: 32057581
  NL079351712B01
  http://hartfocus.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en HartFocus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van HartFocus vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • HartFocus kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.