Blase, Kees. - Kwaliteit in deeltijd, schoolleiderschap in deel

Schrijver:
Titel: Kwaliteit in deeltijd, schoolleiderschap in deeltijd en gedeeld schoolleiderschap
ISBN: 9789066072024
Taal: Nederlands
Uitgever: APS/HartFocus
Bijzonderheden: 2007,3e druk Paperback / softback,
Prijs: € 11,11
Verzendkosten: € 4,04 (binnen Nederland)
Meer info:
Het thema leidinggeven in deeltijd is weer actueel. Ging het in de negentiger jaren om de emancipatorische kant, nu is het weer opnieuw in de belangstelling, omdat leiding geven in deeltijd effectiever blijkt. Een effectieve vorm om stress en werkdruk te hanteren en om de balans prive en werk te optimaliseren, zowel voor mannen als voor vrouwen. In dit boek Kwaliteit in Deeltijd staan al die efficiency argumenten en onderzoeksresultaten. Daarnaast de 5V's: Vakmanschap,Verzorging, Verbinding, Verdieping en Vermaak. Een boek met praktijkvoorbeelden en een checklist met aandachtspunte4n hoe het deeltijdsmanagement zorgvuldig in te voeren.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Blase, Kees. - Kwaliteit in deeltijd, schoolleiderschap in deeltijd en gedeeld schoolleiderschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij HartFocus

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met HartFocus
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  HartFocus
  Kamer van Koophandel nummer: 32057581
  NL079351712B01
  http://hartfocus.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en HartFocus een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van HartFocus vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • HartFocus kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.