Beken, D. vander - De bekendste mythen en legenden / druk 1

Schrijver:
Titel: De bekendste mythen en legenden / druk 1
ISBN: 9789024355709
Uitgever: Zuid-Nederlandse Uitgeverij
Bijzonderheden: Gebonden boek / 138 pag. / mooi exemplaar
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur heeft een aantal bekende mythen en legenden op een eigen wijze proberen na te vertellen. Daarvoor maakt hij gebruik van verschillende genres (verhaal, dagboek, brief, dialoog). Zo probeert hij zowel de kloof in tijd en cultuur te overbruggen als het probleem op te lossen dat de oorspronkelijke verhalen in de eerste plaats voor volwassenen bestemd waren. Of de gekozen aanpak werkelijk een verbetering is, kan men zich afvragen. De gedeelten die in verhalende stijl zijn geschreven, komen toch het overtuigendst over. De meeste verhalen stammen uit de Griekse wereld (elf); drie uit de Middeleeuwen (Beowulf, Roeland en Tristan), één uit Egypte (Seth en Horus) en één uit Mesopotamië (Gilgamesj). Eenvoudige tekeningen in zwart-wit staan aan het begin van elk hoofdstuk. Daar vindt de lezer ook enige informatie over de desbetreffende mythe of legende. De tekst laat zich makkelijk lezen, maar mist toch de sfeer en de kracht van het oorspronkelijk. Aan de andere kant heeft de auteur een oprechte poging gedaan om de verhalen voor de hedendaagse jeugd toegankelijk te maken.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.