Raboff Ernest en Annemarie Vels Heijn - Rembrandt Harmensz. va

Schrijver:
Titel: Rembrandt Harmensz. van Rijn (serie Kunst voor Jou)
ISBN: 9789025714437
Uitgever: J.H. Gottmer Haarlem/ Altiora Averbode 1981 9025714439 9789025714437
Bijzonderheden: ex-bibliotheek hardcover, geplastificeerd geen pp-nummering, wel gebruikt, inhoud goed
Prijs: € 5,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Aan de hand van een kleurrijke tekst wordt er geprobeerd uit te leggen, waarom Rembrandt de schilderijen op zijn wijze heeft geschilderd en wat hij ermee wil uitdrukken, vooral door de gevoelswaarde van de kleuren. Het boek geeft buiten de schilderijen weinig informatie over Rembrandt zelf, behalve enkele belangrijke jaartallen uit zijn leven. Het wekt op een originele manier belangstelling en interesse voor schilderijen bij de jeugd op. Achterin het boek wordt vermeld, waar je de schilderijen kan bekijken en hoe je nog meer informatie voor een werkstuk over Rembrandt kan krijgen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raboff Ernest  en Annemarie Vels Heijn - Rembrandt Harmensz. van Rijn   (serie Kunst voor Jou)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.