Zohra - Daadkracht vanuit spiritualiteit - een nieuwe visie

Schrijver:
Titel: Daadkracht vanuit spiritualiteit - een nieuwe visie
ISBN: 9789066470156
Taal: Nederlands
Uitgever: Anubis - paperb.
Bijzonderheden: 1986 84pp vrijwel in nieuwstaat
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
Dit boekje bevat twee lezingen over daadkracht en manifestatie die zijn opgenomen in het Centrum voor Psychosofie (= wijsheid van de ziel) te Bilthoven. De teksten zijn in spreektaal weergegeven aangevuld met vragen en antwoorden van Zohra. De spreekster, Zohra is sinds 1974 actief als medium en staat in contact met verschillende meesters o.a. de Christus, daarnaast is zij werkzaam als genezeres. Centraal stelt zij de weg naar spiritueel leven en de zuivering van het onderbewustzijn. Zij bespreekt zeven deugden die hiervoor van belang zijn en die zij doorkreeg via de Christus. Dit zijn zuiverheid, barmhartigheid, bescheidenheid, onwankelbaarheid, dankbaarheid, blijmoedigheid en verdraagzaamheid. Het begrippenkader van de tekst is geschikt voor mensen die al ingevoerd zijn in de terminologie van spirituele schrijvers. Begrippen als karma, karmisch verleden en transformatie worden niet inzichtelijk gemaakt. Inhoudelijk is het meer filosofisch dan concreet en getuigt het van een positieve levensvisie. Uitgevoerd in mooie druk.

(NBD|Biblion recensie, Suze Huson.)
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.73 100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.75 DPD € 6.00 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.60 DPD depôt € 4.95 Naar België pakket € 6.70 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zohra - Daadkracht vanuit spiritualiteit - een nieuwe visie Zohra - Daadkracht vanuit spiritualiteit - een nieuwe visie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.