Kessing, Betty - KERSTDECORATIES voor huis en tuin

Schrijver:
Titel: KERSTDECORATIES voor huis en tuin
ISBN: 9789044301007
Taal: Nederlands
Uitgever: House of Books B.V.
Bijzonderheden: Gebonden boek / 77 pag. lees- en kijkplezier / goede staat
Prijs: € 2,45
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit vierkante, keurig gebonden boekje toont versieringen, met en zonder flora, voor het kerstgebeuren, zowel binnen als buiten. De inhoudsopgave laat een overzichtelijke indeling zien van alle ideeen: sfeerdecoraties buiten, tafel- en keukendecoraties voor in huis. Er is veel en prachtig fotomateriaal in kleur te bewonderen. De werkstukken beslaan steeds twee pagina's, waarop een voorbeeldfoto en een detailopname van de kerstcreatie, aangevuld met een materialenlijstje en een korte, helder beschreven werkwijze. De 'versierde kerstbal' (pagina 12/13) vormt een feestelijke toegang tot de overige versieringen, die vaak verrassen (zie 'gevulde artisjokken', pagina 40), maar soms ook gezocht aandoen. En wie durft zijn kinderen aan een tafel te zetten, die bekleed is met gedroogd mos, daarop een taart met brandende kaarsen en kerstkoekjes voor het grijpen....?!! Een uitgewerkte lijst van gereedschap en hulpmiddelen is een juiste aanvulling op de inhoud van dit fraai uitgevoerde hobbyboekje. De gebruiker kan de werkstukken ook bestuderen als inspiratiebron voor een eigen kerstsfeerinterpretatie!
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Rheezerveen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken binnen 3 dagen-een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Mocht u geen bericht ontvangen controleer dan aub ook uw spam. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.